Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /data01/virt6695/domeenid/www.artauto.ee/htdocs/uus/wp-content/themes/Karma/truethemes_framework/global/nav-output.php on line 0

Warning: Declaration of sub_nav_walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /data01/virt6695/domeenid/www.artauto.ee/htdocs/uus/wp-content/themes/Karma/truethemes_framework/global/nav-output.php on line 0

Warning: Declaration of sub_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /data01/virt6695/domeenid/www.artauto.ee/htdocs/uus/wp-content/themes/Karma/truethemes_framework/global/nav-output.php on line 0

Warning: Declaration of sub_nav_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /data01/virt6695/domeenid/www.artauto.ee/htdocs/uus/wp-content/themes/Karma/truethemes_framework/global/nav-output.php on line 0
Keretööd « Artauto Keretööd OÜ

Uudised

Keretööd

Posted by:

Keretööd

Meie tegevusvaldkonda kuulub:

* Kahjukäsitlus – Kindlustusjuhtumite käsitlemine
* Remondikalkulatsioonide koostamine
* Autode kere- ja plekitööd (sh. kerevenitus)
* Autode värvimine
* Avariijärgne remont
* Varuosade müük
* Spotter-tööd
* Plastdetailide remont
* Autorent (al. 19€ / päev)
* Puksiirteenus (+372 56 50 4485)

0